Kenttätiedotteet | 20.10.2020

Kenttä suljetaan marraskuun alusta

Kentän syystöitä on myöhäistetty muutamalla viikolla, jotta pelikautta on saatu jatkettua pidempään. Nyt on kuitenkin aika aloittaa ilmastukset kentällä.

Tällä viikolla aloitamme viheriöiden ja väylien ilmastukset. Viheriöillä teemme syväilmastuksen viiltämällä. Väylillä teemme holkki-ilmastusta vanhaan malliin. Ensiviikolla alamme keräilemään kentältä bunkkeriharavoita ja roskiksia pois. Syksyn aikana teemme vielä muita pienempiä kunnostuksia, kelien ja aikataulujen puitteissa. 

Annathan henkilökunnalle tilaa ja rauhan tehdä töitä, jotta kenttä saadaan hoidettua talvehtimiskuntoon ajoissa. Odota lyöntivuoroasi rauhassa, jotta työntekijät ehtivät väistää. Älä lyö yli! Pakkasaamuina kentälle meno on ehdottomasti kielletty. Suljemme ja avaamme lähtöjä sen mukaan miten sääolosuhteet kehittyvät. Mikäli lähtöjä ei ole suljettu ja huomaat kentän olevan jäässä, niin tule juttelemaan henkilökunnan kanssa ennen kentälle menoa.

Kenttähenkilökuntamme aloittaa lomat marraskuun alusta. Työt on saatava tehtyä ennen sitä. Myös säällä on merkittävä vaikutus töiden etenemiseen. Kenttä on avoinna 1.11.2020 asti. Maanantaista (2. marraskuuta) kenttä on suljettu.

Pelikausi on ollut hieno ja pituudeltaan poikkeuksellisen pitkä. Kenttä on saanut kiitettävää palautetta ja kierrosmäärä ennätyksiä on rikottu! Tämä on ollut iloisen pelintäyteinen kesä! Vielä on aikaa kierroksille ja loppu viikko lupaileekin ilmojen puolesta kivaa keliä, myös kahvia ja pullaa saa klubilta viikonloppuna (la-su klo 10-16). Muutama olutkin jääkaapista vielä löytyy :)

Mukavia kauden viimeisiä kierroksia ja hyvää talven odotusta!