Kenttätiedotteet | 23.9.2019

Kentän syystyöt

Viikolla 39 (kuluva viikko) hiekoitamme lyöntipaikkoja. Hiekka pyritään tasaamaan holkitusreikiin sekä muihin koloihin. Hiekalla hoidamme lyöntipaikkojen kuitukerrosta ja tasoitamme muutenkin pintaa.

Viikolla 40 tyhjennämme kastelujärjestelmän. Tyhjennyksen aikana sadettimista tulee vettä ja ilmaa. Tyhjennys etenee 1 väylästä eteenpäin automaattisesti, emmekä me pysty kontrolloimaan milloin mikäkin sadetin tyhjenee. Huomioithan tämän asian pelikierroksesi aikana!

Viikolla 41 holkitamme viheriöt. Holkitusjäte kerätään pois. Holkituksen jälkeen viheriöt ovat pomppuiset, koska holkitusreiät jätetään talveksi auki. Holkituksella on monia vaikutuksia, mutta tärkein on kuidun poisto. Oikea määrä kuitua pitää viheriön läpäisevänä ja sopivan kovuisena. 

Viikolla 42 teemme jo väylien holkituksia ja muita syystöitä ennen talven tuloa.

Haluaisimme vielä muistuttaa syksyn tuomista pakkasaamuista. Mikäli nurmen pinta on huurteessa/kuurassa, kentälle meno on ehdottomasti kielletty. Myös puttigriini ja muut harjoitusalueet ovat käyttökiellossa pakkasen sattuessa. Pyrimme tiedottamaan aina kun kentälle ei saa mennä ja siitäkin kun sinne taas pääsee. Tämä ei aina kuitenkaan onnistu täysin, eteenkään viikonloppuisin, joten toivomme pelaajilta myös omavalvontaa tämän asian suhteen.

On kaikkien etu, että emme tuhoa ensivuoden pelipintoja jo ennakkoon.

Hyviä syyskierroksia toivottaa kentänhoidon väki!