Huomio
Bogeyn kioski tänään 1.8. suljettu sateisen sään vuoksi.

KENTTÄTIEDOTTEET

2.8. alkaen: Väylä 14 muutetaan par-3 väyläksi

Iitti Golf Niskaportin väylän 14 turvallisuutta on tänä kesänä pyritty lisäämään erilaisin toimin. Kesällä lyöntipaikan vasempaan laitaan asennettu verkko sekä tiipaikkojen siirto punaisille tiille ei ikäväksi ole pysäyttänyt pallojen päätymistä väylän välittömässä läheisyydessä sijaitsevalle tontille.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 29.7.2021

Hanhien jätöksien poistoon apuja!

Hanhien jätösten putsaamista on tehostettu, mutta apuja tarvittaisiin silti. Kenttähenkilökunta putsaa viheriöt arkiaamuisin ja iltapäivisin. Tarvitsisimme talkoovoimaa avuksi iltaisin ja viikonloppuisin. Ongelma on inhottava ja pyrimme tekemään sen eteen töitä. Tällä hetkellä ongelma on nimenomaan takaysin väylillä 13 - 16 (väylät 13-18 tuntuu olevan niiden reviiriä).

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 28.7.2021

Viheriöiden pystyleikkuu

Tiistaina 29. kesäkuuta pystyleikkaamme viheriöt. Pahoittelemme mahdollista häiriötä/odottelua. Viheriö voi olla hieman epätasaisen leikkuun jälkeen.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 28.6.2021

Väylän 14 turvallisuuden lisääminen

Nykyiset varotoimet (tiedottaminen ja ohjeistus) eivät ole toimineet riittävissä määrin, vaan palloja on edelleen lennellyt väylän välittömässä läheisyydessä olevalle tontille ja vaaratilanteita on syntynyt.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 16.6.2021

1 2 3 4 5 &ellip; 12

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.