Huomio
Klubikahvila palvelee 17.5. alkaen päivittäin klo 8-19 (säätilanne huomioiden) - tervetuloa!

KENTTÄTIEDOTTEET

Viheriöiden kylvö

Maanantaina 17. toukokuuta aloitamme viheriöiden kylvöjä. Työ kestää maanantaipäivän.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 17.5.2021

Viheriöiden lannoitus

Keskiviikkona 5.5 viheriöiden lannoitus rakeisella lannoitteella. Viheriöt kastellaan lannoituksen jälkeen.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 5.5.2021

Muutoksia väylällä 14

Väylän 14 välittömässä läheisyydessä sijaitseva tontti ja pihapiiri ovat vuosien varrella kärsineet harhapallojen vierailuista pihalla. Omaisuusvahinkoja ikäväksemme on ajan kuluessa ehtinyt aiheutua, mutta jotta vältymme uhkaavilta henkilövahingoilta, olemme tehneet muutoksia väylän pelattavuuteen.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 30.4.2021

Kenttä kiinni lauantain 24.4. aamupäivän

Takatalvi näyttää tulleen ja Niskaportissakin näin lauantaiaamusta on kovin valkoisena maa. Kenttä on siis sulussa lauantain 24.4. Katsomme tilanteen iltapäivällä klo 13 maissa uudelleen, ja avaamme, mikäli kentän avaaminen vain suinkin on mahdollista. Klubikahvila on myös suljettu lauantain. Kenttä auki klo 14 alkaen.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 24.4.2021

Simulaattori suljetaan 29.4.

Kouvolan golfsimulaattori jää kesäteloille viikon 17 jälkeen. Viimeinen päivä hyödyntää simulaattoritreeniä on torstaina 29. huhtikuuta.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 12.4.2021

Niskaportissa valmistaudutaan talveen

Pelikausi aloitettiin Niskaportissa ennätys aikaisin tänä vuonna. Kevään töitä ei keretty oikein vielä kunnolla aloittaakaan, kun kenttä jo avattiin. Siitä lähtien kentänhoito on ollut kilpajuoksua kelien ja pelaajamäärien kanssa. Kevät oli kylmä ja kuiva, joka loi omia haasteitaan.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 4.11.2020

Kenttä suljetaan marraskuun alusta

Kentän syystöitä on myöhäistetty muutamalla viikolla, jotta pelikautta on saatu jatkettua pidempään. Nyt on kuitenkin aika aloittaa ilmastukset kentällä.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 20.10.2020

1 2 3 4 5 &ellip; 11

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.