Huomio
Aamulähtöihin hallavaraus.

Kenttätiedotteet | 25.3.2020

Range ja lähipelialue aukeavat perjantaina

Range aukeaa itsekeruu periaatteella perjantaina 27.3.2020 klo 14. Rangen alaosan lyöntipaikat nurmelta, muuten matoilta.

Nyt on äärimmäisen tärkeää kiinnittää normaalin turvallisuuden lisäksi erityistä huomiota toimimiseen, jotta pysytään terveinä ja saadaan harrastaa. Talvikauden jälkeen on varmasti kiva törmätä pelikavereihin, mutta nyt kuulumiset jätetään myöhemmälle. Ei altisteta itseämme, eikä muita tartunnalle. 

  • Noudata THL:n suosituksia/määräyksiä
  • Noudata Golfliiton ohjeita
  • Turvaväli, ei kokoontumisia
  • Pidä huoli omasta hygieniasta
  • Suosittelemme käsittelemään palloja hanskoin
  • Jos rangella on ruuhkaa, odota maltilla sopivalla etäisyydellä vuoroasi tai tule myöhemmin uudelleen

Toistaiseksi hygieniasyistä pallokorit, roskikset, bunkkeriharavat ja kenttähuussit ovat pois käytöstä. Puttigriini on vielä suljettu. Myös klubitalo on suljettu, pukuhuone- ja saniteettitiloja myöten. Alueen vessat eivät ole siis käytössä.

Iitti Golfin kenttää valmistellaan tulevaan kauteen ja se avataan pelaamiselle annetuin ehdoin heti kun se on mahdollista. Tällä hetkellä kenttämme on vielä jäässä ja sen avaamisen suhteen on turha hötkyillä. Ilmoitamme heti kun se on pelikunnossa. Iloksemme voimme kuitenkin kertoa, että Iitti Golf ja Bogey Golf on aloittanut yhteistyön! Tulevana kautena Iitti Golf hoitaa Bogey Golfin kenttää ja pelaamiseen liittyviä asioita. Bogey Golfissa voidaan pian pelata! Tiedotamme tästä lisää lähipäivinä. Toimistoasioissa sinua palvelee arkisin Heidi sähköpostitse heidi.rummukainen@iittigolf.com tai puhelimitse 044 721 4072

Jos olet avaamassa kautta vieraskenttäkierroksella, niin lue tarkkaan THL:n ja Golfliiton ohjeet. Perehdy myös kenttäkohtaisiin ohjeisiin. Mikäli varaukset ja maksut on mahdollista tehdä verkossa, niin tee niin.

Toivotamme hyvää alkanutta golfkautta! Pidetään kausi käynnissä, noudattamalla annettuja ohjeita ja määräyksiä! Pelivirettä ylle ja aurinkoa kevääseen!

 

Ajankohtaisimmat tiedotteet
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Suomen Golfliitto