Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

Tiedotteet | 11.10.2021

Pelaaja Ensin -palautekysely

PELAAJA ENSIN - PALAUTEKYSELY

Golfliiton tuottama Pelaaja Ensin asiakastyytyväisyyskysely on jälleen kerännyt palautetta onnistumisistamme sekä kompuroinneistamme. Kiitoksia vastanneille!

Kauden 2021 aikana kysely on lähetetty sekä Iitti Golfin kentällä vierailleille vieraspelaajille että Iitin Golfseuran jäsenille.

Jäsenkyselyyn vastasi kaikkiaan 95 Iitin Golfseuran jäsentä, vastausprosentin koko jäsenistöstä ollen näin 19 %. Uusien, kaudella 2021 jäseneksi liittyneiden jäsenten kyselyyn vastasi 11 jäsentä.

Vieraspelaajakyselyyn kertyi vastauksia kaikkiaan 330 kappaletta. Vastausmäärä on edellisvuotta (484) pienempi, mutta selitettävissä kyselyn myöhemmällä alkamisajankohdalla (kesäkuun alku vrt. toukokuun alku).

YHTEENVETO:

Sekä omat että vieraspelaajat kokevat Niskaportin kentän matalan käyttöasteen sekä vapaiden tiiaikojen hyvän saatavuuden kentän vahvuuksiksi. Vieraspelaajat tuntevat olonsa tervetulleeksi golfyhteisöön.

Kentän kunto koetaan yleisesti ottaen hyväksi ja arviot tuttuun tyyliin paranevat golfkauden edetessä. Yleisen kunnon ohella positiivisesti erottuivat eritoten viheriöiden yhdenmukaisuus sekä tiiauspaikat. Greenien kunto onkin tänä vuonna saanut paljon kiitosta, niin kyselyssä kuin suoraan tiskillä annettuna palautteena – tästä kiitokset meidän kenttähenkilökunnallemme! Hanhet sekä niiden jätökset koetaan edelleen suurena haittana ja ne toistuvat ymmärrettävästi paljon kyselyn palautteissa. Hanhiongelmaan haemme lainmukaista ratkaisua ja jätösten poistoa pyrimme tehostamaan.

Haasteiksi ilmenevät hanhien ohella lähipelialueen kunto sekä aktiivipelaajien kokema tunnelma golfyhteisössä. Edelleen karheikot koetaan palautteissa haastaviksi.

Avoimista kommenteista positiivista palautetta korostetusti ovat saaneet kentän sekä miljöön monipuolisuus, rento ilmapiiri ja palvelu sekä vapaiden teeaikojen runsaus. Klubitalon siisteys on pysynyt myös hyvällä tolalla arvioinneissa.

Yleisesti arvosanat ovat sekä jäsenistön että vieraspelaajien puolella nousseet hitusen viime vuodesta.

Kiitos palautteistanne kyselyssä!

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä tekijöistä, ja olosuhteista, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin! 

Jätä meille palautetta myös kyselyn ulkopuolella.

 

Iloisin terveisin,
Iitti Golf Oy

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.