Ajankohtaista

Iitti Golfin Business Finland tuki

Iitti Golf sai mahdollisuuden kehittää toimintaansa keväällä myönnetyn Business Finlandin tuen myötä. Totesimme, että emme ole aiemmin kyenneet liiaksi pysähtymään ja miettimään toiminnan kehittämistä tietoisena toimintana. Nyt pysähdymme ja katsomme, miten voimme kehittää toimintaa enemmän kiinnostavammaksi ja asiakaslähtöisemmäksi.

Lue lisää

Tiedotteet | 10.12.2020

Kausarilla edullisesti naapurikentille!

Iitti Golfista ostetulla kausipelioikeudella (kausi 2021) olet oikeutettu jälleen useisiin rahanarvoisiin etuihin, alennuksiin sekä tarjouksiin! Tilaa kausipelioikeus itsellesi tai pukinkonttiin tästä!

Lue lisää

Tiedotteet | 9.12.2020

VAROITUS! Huijarit liikkeellä!

"Golfosakekauppaa tekosyynä käyttävät huijarit ovat jälleen liikkeellä. Suurin huoli tällä hetkellä on, että golfosakkeita negatiivisella kaupalla haalivat ostajat ovat pyytäneet myyjilta henkilötunnuksia, koska sitä tarvitaan kauppakirjan laadinnassa. Aktiivisin hämärämies, Tuomas etunimeltään, on juuri näin toiminut. Kehotamme kaikkia golfosakkeen omistajia pidättäytymään kaupoista tällaisten henkilöiden kanssa eikä missään nimessä tule antaa omaa...

Lue lisää

Tiedotteet | 13.11.2020

Golfia verkossa

Golf on helppo aloittaa ja jokainen voi pelata sitä haluamallaan tavalla. Parasta golfissa on se, että sen voi aloittaa melkein minkä ikäisenä tahansa. Golfia voi pelata yksin tai yhdessä, rennosti tai tavoitteellisesti ja ajankäytöllisestikin golf joustaa – aina ei tarvitse pelata 18 reikää.

Lue lisää

Tiedotteet | 12.11.2020

Anna kausipelioikeus joululahjaksi

Kausipelioikeudella pelaat niin paljon kuin haluat! Iitti Golfin kausipelioikeutettuna olet oikeutettu myös muihin rahanarvoisiin etuihin, alennuksiin ja tarjouksiin! Katso kaikki kausipelioikeus tarjouksemme tästä.

Lue lisää

Tiedotteet | 11.11.2020

Niskaportissa valmistaudutaan talveen

Pelikausi aloitettiin Niskaportissa ennätys aikaisin tänä vuonna. Kevään töitä ei keretty oikein vielä kunnolla aloittaakaan, kun kenttä jo avattiin. Siitä lähtien kentänhoito on ollut kilpajuoksua kelien ja pelaajamäärien kanssa. Kevät oli kylmä ja kuiva, joka loi omia haasteitaan.

Lue lisää

Kenttätiedotteet | 4.11.2020

1 2 3 4 5 &ellip; 38