Huomio
OSTA ITSELLE TAI LAHJAKSI! Kausipelioikeus 2020 kaudelle 140€ (juniori) / 550€ (aikuinen) – Myynnissä rajoitetun ajan! Tilaa nyt joulutarjous -linkistä!

TOIMIKUNNAT


NAISTOIMIKUNTA

Naistoimikunta on yhdistetty klubitoimikuntaan. Kilpailut ja tapahtumat löytyvät vuoden 2019 kilpailukalenterista.

-Birgitta

KLUBITOIMIKUNTA

Seuran asioista päättää syyskuussa valittu hallitus sekä lisäksi pienehkö joukko henkilöitä, jotka toteuttavat asioita meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Klubitoimikunnan tavoitteena on yhteisöllisyyden lisääminen. Toivomme, että ”aistit” ja ”tunnet” yhteenkuuluvuuden astuessasi golfyhteisöömme Niskaporttiin tulitpa kilpailuihin, pelikierrokselle tai piipahdat kahville/bisselle.

Kauden kilpailut ja tapahtumat löytyvät kilpailukalenterista.

Kerro mahdollista epäkohdista meille, jotta voimme parantaa/ kehittää ja tehostaa toimintaamme. Uusia ideoita ja ”ruusuja” (esim. mikä mielestäsi toimii) otamme myös kiitollisuudella vastaan. Yhteystietomme näet tästä.

Ollaan ystävällisiä toisiamme kohtaan ja pidetään ILO ja PILKE silmäkulmassa mukana elämässämme!

Rentouttavia hetkiä golfin parissa

-Birgitta sekä hallituksen muut jäsenet

KILPAILUTOIMIKUNTA

Kilpailutoimikunnan vetäjänä toimii Hannele Yrjönen. Kilpailutoimikunnan pääpaino on lyönti- ja reikäpelien mestaruuskilpailuissa niin yleisessä kuin seniorisarjassa. Kuukausikilpailut kesä-syyskuu sekä finaali lokakuussa ovat myös mukana kilpailutarjonnassa.

Kauden aikana järjestettävät kilpailut löytyvät kilpailukalenterista.

Näkemisiin

-Hannele

KENTTÄTOIMIKUNTA

Kenttätoimikunta toimii Iitti Golfin pelaajien, seuran ja oy:n välisenä linkkinä kenttää koskevissa asioissa. Toimikunta ottaa vastaan aloitteita kentän kehittämiseksi, sekä tuo esiin pelaajan näkökulman kentän hoitoon liittyvissä asioissa. Toimikunta vastaa omalta osaltaan paikallissäännöistä ja kentän merkinnöistä, kehittää peliturvallisuutta ja miettii toimenpiteitä, joilla pelin sujuvuutta, nopeutta ja mukavuutta voidaan lisätä. Kenttäolosuhteiden parantamiseksi järjestetään talkoita, joihin toivotaan runsasta osallistumista, teemmehän sen omaksi parhaaksemme.

-Seuran jäsenet: Hannele Yrjönen, Jukka Anttila ja Kari Vaalgamaa
-Yhtiön edustaja: Olli Mitikka

JUNIORITOIMITOIMIKUNTA

Iitin Golfseura ry:n nuorisotoiminnan tavoitteena on Suomen Golfliiton mallin mukainen nuoriso- ja junioritoiminta.  Pääasiallisia tavoitteita on uusien juniorien hankinta ja mukana olevien aktivointi sekä tarjota mukavaa yhdessäoloa ja laadukasta opetusta.

SENIORITOIMIKUNTA

Senioritoimikuntaa kuuluvat:

Katriina Karvonen (sihteeri), Pekka Kostamoinen, Olli Pasila, Juhani Tojkander ja Markku Yrjönen.

Senioritoimikunnan tavoite on tukea Seuran seniori-ikäisten jäsenten pelaamista ja kilpailuihin osallistumista, huomioiden heidän viihtymisensä ja erikoistarpeensa omalla kentällämme. Myös Ystävyysottelut lähiseudun kenttien kanssa, vuoroin omalla ja vieraskentällä kuuluvat toimintamme piiriin. Näin tutustumme muiden seurojen senioreihin ja saamme uusia kokemuksia golfiin liittyen.

Toimikunta järjestää Seniorien kuukausikilpailut, kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa ja finaalin lokakuussa, sekä Seniorien mestaruuskilpailut 21.-22.8.2019.

Greeniä Koko Seutu seurojen Sikspäki-sarjaan osallistumme myös ja omalla kentällämme osakilpailu pelataan 13.6. Muiden seurojen osakilpailut julkaistaan Greeniä Koko Seutu-nettisivustolla. Suomen Golfseniorit-yhdistyksen kilpailuihin osallistumme mahdollisuuksien mukaan.

Ystävyysottelu IGS-SHG pelataan tänä vuonna Luukissa 2.7. ja ystävyysottelu IGS-KanavaG pelataan Vääksyssä, pelipäivä ratkeaa myöhemmin. Kolmen seuran ystävyysottelu IGS-KosG-KG pelataan seuraavasti: Koski Golf 3.6., Kymen Golf 27.8. ja Iitti Golf 10.9.

Aluetour Kaakkois-Suomi osakilpailut pelataan Kotkassa 11.6., Mikkelissä 9.7. ja Keri Golfissa 6.8. sekä finaali 7.9. Kartano Golfissa Joroisilla.

HaastajaTour M50 pelataan Iitissä 1.9. Tähän kilpailuun tarvitsemme vapaaehtoisia toimitsijoita, laittakaa päivämäärä kalenteriin.

Muut kilpailut ja mahdolliset muutokset nähtävissä kilpailukalenterista, ilmoitustaululta sekä nettisivuilta.

Katriina Karvonen, sihteeri, puh. 0400 251 044, katriina.karvonen@kymp.net