OPETUS

SEURAN GOLF HARJOITUKSET ALKAVAT

Pro Timo Ruudan vetämät harjoitukset naisille ja miehille alkavat 24.5.2018.  Ensimmäisellä kerralla keskitytään swingin perusteisiin.  Muut harjoituspäivät ja aiheet löytyvät kilpailukalenterista. Naisten harjoitukset alkavat aina klo 17.30 ja miesten harjoitukset klo 19.00, harjoitusten kesto n. 1,5 h.  

Molempiin ryhmiin otetaan vain 8 osanottajaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Harjoituksiin ilmoittautuminen Nexgolfin kautta tai caddiemasterille. Seuraavalle kurssille voi ilmoittautua vasta edellisen kurssin jälkeen. Harjoituskerran hinta on 10 € ja maksu suoritetaan klubille ennen harjoituksia. 

Tervetuloa mukaan parantelemaan pelitaistoa.

TIMO RUUDA

Tarjoan opetusta yli 15 vuoden kokemuksella aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin. Opetuksen apuvälineinä mm. Trackman, videointi sekä Skypro -puttianalysaattori.

Tarjoan myös laadukasta mailahuoltoa sisältäen grippien vaihdon, varsien vaihdon, varsien adapterien vaihdot sekä mailojen pidennykset ja lyhennykset. Mailojen loft- ja lie-kulmia on myös mahdollista tarkastaa sekä muuttaa.

 

PGA Golf Professional

Liikunnanohjaaja

TPI Certified fitness instructor

Trackam level 1 ja 2

040 518 7002

timo.ruuda@gmail.com