Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

OPETUS


Yksityisopetus

Yksityisopetuksella pureudutaan yksilöllisesti kehittämään ja treenaamaan sinulle haastavaa taitoa tai osa-aluetta ammattiopettajan kanssa. Opetuksen sisällöstä ja laajuudesta päätät sinä. Yksityisopetuksella lupaamme nopeaa tuloksellista kehitystä pelitaitoihin.

Varaa tästä

Ryhmäopetus

Tutustu lajiin tai tule porukalla treenaamaan ammattiopettajan opastuksella. Opetuksen ohjelman voimme räätälöidä juuri ryhmällesi sopivaksi. Pyydä tarjous: caddiemaster@iittigolf.com tai sovi ryhmällenne jokin seuraavista valmisopetuspaketeista:

Varaa tästä

Kun harkitsette tapahtumaa golfin ympärille, niin ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten saamme tapahtumastanne juuri teidän näköisenne. Ota yhteyttä seija.torri@iittigolf.com.

Green Card -kurssit

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Seuran harjoitukset

Seuran harjoitukset ovat avoimia kaikille seuran jäsenille! Tervetuloa mukaan pelikavereiden kanssa ja ammattiopettajan opastuksella treenaamaan teeman mukaisia taitoja. Harjoitukset ovat suunnattu kaiken tasoisille pelaajille. Harjoituksissa paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi ajoissa. Katso ohesta harjoitusten aikataulu ja ilmoittaudu mukaan Nexgolfissa.

hinnasto

Yksityistunnit /50 min

Hinta

 Ehdot

1 henkilö

55€

 

2 henkilöä

65€

 

 

Green Card

Hinta

 

Alkeiskurssi 4 h

100€

 

 

Kertaustunnit

Hinta

 

Lauantaisin 10-12

75€

min. 4 hlö

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.