Huomio
Maanantaista 4.10. alkaen Iitti Golfin klubikahvila palvelee syysaukioloajoin: MA-SU 10-16

Mobile Scores

NexGolf app on kätevä Android- ja iOS-alustoilla toimiva sovellus, jolla voit syöttää kilpailutuloksia sen seuran kilpailuun, josta olet saanut tekstiviestillä kirjautumiskoodin.

Riittää kun ryhmästäsi yksi ottaa vastuulleen tulosten syötön. Mikäli kuitenkin useampi ryhmästä syöttää tuloksia, niin tuloksia vahvistettaessa järjestelmä huomaa poikkeavuudet, eikä anna vahvistaa tuloksia ennen kuin virheellinen tulos on korjattu.

Toimi näin

 1. Lataa puhelimesi sovelluskaupasta NexGolf App.

  Google Play (Android)

  App Store (iOS)

 2. Kirjaudu sisään syöttämällä tulospalvelukoodi käyttäjätunnus-kenttään (olet saanut kirjautumiskoodin tekstiviestillä verkkotietopalvelussa olevaan puhelinnumeroosi) ja hyväksy sovelluksen ehdot. Tulospalvelukoodi/kirjautuminen aktivoituu kilpailupäivänä. Oman seuran pelaaja voi kirjautua appiin omilla Nexgolf -tunnuksilla.
 3. Seuran kilpailut -osion alta löydät käynnissä olevat kilpailut.
 4. Klikkaa lähtöryhmääsi. 
 5. Voit aloittaa tulosten syöttämisen ryhmäsi osalta. Aseta pelaajien lyönnit käyttämällä - tai + merkkiä.
 6. Vahvista reiän tulokset ja siirry seuraavalle reiälle.
 7. Jos kilpailussa on käytössä tulosten seuranta, niin pääset seuraamaan tuloksia reaaliajassa kohdasta Leaderboard. Sivu/tulokset päivittyvät kun pyyhkäiset alaspäin. (Takaisin tulosten syöttöön pääset kohdasta Tulokset)
 8. Kun kaikki väylät on pelattu ja tulokset on syötetty, siirryt tulosten tarkistukseen. Tuloksia pääsee tarkistamaan myös kohdasta Tuloskortit. Tarkistakaa tulokset ryhmässä, hyväksy ja allekirjoita tuloskortti lopuksi. Kun tuloskortti on allekirjoitettu, niin sitä ei voi enää muokata pelaajan toimesta.
 9. Siirry seuraavan pelaajan tuloskortin vahvistukseen.

Lataa ohjelehtinen tästä.

OHJEVIDEO

Mukavia ekologisempia kisakierroksia!

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.