Huomio
Kenttä on suljettu toistaiseksi (pakkanen). Tarkkailemme tilannetta ja avaamme kentän säiden salliessa.

Ajanvaraus

Caddiemaster

ennen kentän avautumista palvelemme numerossa 0447214072

Puh. 05 544 4400

Sähköposti: caddiemaster@iittigolf.com

Internet-ajanvaraus

Mahdollista vain jäsenille ja pelioikeutetuille. Siirry ajanvaraussivulle.

Ohjeet ajanvarauksen tekemiseen Internetissä

Ajanvaraus Internetin kautta on reaaliaikainen, eli ensimmäisenä ajan valinnut ja varaustiedot täyttänyt saa kyseisen ajan. Varauskalenteri on koko ajan saatavilla, joten voit suunnitella oman aikasi tietokoneen ääressä. Jäsenten tehdessä varaukset itse caddiemasterilla jää enemmän resursseja muihin tehtäviin.

Jäsenet voivat varata aikoja kirjautumalla sisään järjestelmään. Myös muut voivat katsella ajanvaraustilannetta, mutta he eivät voi varata aikoja tai nähdä pelaajien nimiä. Aikoja, jotka ovat varattavissa internetin kautta, voidaan säädellä siten, että osa ajoista on varattavissa vain caddiemastereiden kautta.

Kentälle määritellään varausrajoitukset, eli yksi pelaaja ei voi varata määrättömästi aikoja. Caddiemaster voi seurata ja tarvittaessa estää varausten tekemisen, jos väärinkäytöksiä ilmenee. Ennen kierrosta varaukset on vahvistettava caddiemasterin kautta klubilla.

Ajanvarauksen tekeminen

Ajanvaraukseen osoite on http://www.nexgolf.fi/igs

Osoite on ns. virtuaaliosoite, ja sitä kannattaa käyttää kaikissa linkeissä ja selaimen suosikeissa. Mikäli sovelluksen varsinainen osoite syystä tai toisesta muuttuu, virtuaaliosoite ohjataan aina osoittamaan oikeaan osoitteeseen. Näin linkit ja suosikit pysyvät ajan tasalla muutoksista huolimatta.

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim.

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti:
Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 ---> MaMe01
Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Päävalikosta löytyvät käyttöohjeet pdf-tiedostona (Acrobat Reader).  Adobe Acrobat Reader ohjelman saa ladata ilmaiseksi tästä.

Lisätietoa ajanvarauksesta ja NexGolf-järjestelmästä löytyy osoitteesta http://www.nexgolf.fi.

Huomaathan, että tasatunnit ovat varattavissa ainoastaan caddiemasterin kautta ja netin kautta varauksia voi tehdä korkeintaan viikoa ennen peliaikaa.