Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

Kausipelioikeus


A -OSAKKEIDEN PELIOIKEUS

A-osakkeen pelioikeuden pääsette kätevästi lisäämään Nexgolfissa. Katso ohje tästä. Myös oman osakkeen oma pelioikeus täytyy merkitä järjestelmään. Voitte myös ilmoittaa osakkeen pelioikeudesta Seija Torrille sähköpostitse seija.torri@iittigolf.com. Hoitovastike täytyy olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin pelioikeutta voi hyödyntää.

B JA C -OSAKKEIDEN PELIOIKEUS

B ja C -osakkeiden omistajat voivat halutessaan ostaa kausipelioikeuden hoitovastikkeen hinnalla, jolloin omalla osakkeella pelaavan edut astuvat voimaan. Mikäli haluatte käyttää osakkeenne pelioikeutta, olkaa ystävällisesti yhteydessä Seija Torriin sähköpostitse seija.torri@iittigolf.com.

PELIOIKEUS PELILIPPUINA

Osakkeen omistajat voivat halutessaan ottaa pelioikeuden sijasta 20 kpl osakaspelilippuja (20x18R Green Fee). Peliliput ovat voimassa kauden 2021. Peliliput ovat saatavilla toimistolta klubin aukioloaikoina. Hoitovastike täytyy olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin luovutamme peliliput.

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.