Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

Junioritoiminta iitti golfissa

IITIN GOLFSEURA RY
SEURATUNNUS FI-105


Iitin Golfseura ry:n junioritoiminta aloitti toimintansa syksyllä 2020 ja nyt keväällä 2021 tavoitteenamme on tehdä toiminnasta aiempaa säännöllistä sekä laajempaa!

Tavoitteena on Suomen Golfliiton mallin mukainen nuoriso- ja junioritoiminta. Siis uusien juniorien hankinta ja jo mukana olevien aktivointi kivaan yhdessäoloon golfin merkeissä.

Iitin Golfseuran junioritoiminta nojaa kilpailuihin tähtäävän valmennuksen sijasta lajiin tutustumiseen rennossa hengessä. 

IGS JUNNUJEN HARJOITUSILLAT TIISTAISIN 18-20!

Iitin Golfseuran junnujen (4-14 –vuotiaiden) ilmaiset harjoitusillat tiistaisin klo 18-20 25. toukokuuta alkaen!

Junioreiden harjoitusillassa tutustutaan ohjatusti ja rennossa hengessä golfin perusteisiin – lyönteihin, pelin kulkuun ja käydään tietysti pelailemassa Iitin Niskaportin kentällä.  Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan. Omia välineitä ei ole pakko omata, klubilta saa lainamailat ja -pallot tarvittaessa. Junnuiltoja järjestetään tiistaisin.

Tarkempi aikataulu täältä: https://igs.nexgolf.fi/igs/tournaments.nxg?cat=20

Junioritoiminta on kaudella 2021 ilmaista. Green Card suoritusta ei junioreilta edellytetä, vaan ensin voi tulla junnuharkkoihin kokeilemaan lajia ja vaikka vähän myöhemmin suorittaa golfin alkeiskurssin, Green cardin!

Ilmoittautuminen harjoitusiltaan Caddiemasterille: caddiemaster@iittigolf.com / 0291700757
Tai Whatsappissa Seijalle / Iitti Golf Oy: 041 730 7814

Juniori-iltojen ohjaajina toimivat Pekko Hokkanen, Petteri Katainen, Marko Eklund ja Jussi Kailio. 

Tervetuloa mukaan juniorit!

 

Nimeton suunn2.malli 5

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.