Iitin Golfseura ry | 24.3.2021

IGS 20 vuotta / Juhlavuoden tapahtumia

 

Iitin Golfseura ry on perustettu toukokuussa 2001 ja täyttää siis tänä vuonna 20 vuotta.  Juhlavuoden kunniaksi on meillä tänä vuonna tavanomaisen toiminnan lisäksi uusia tapahtumia, joista alla tarkemmin.

Iitin Golfseurassa on vuodenvaihteessa 628 jäsenmaksun maksanutta jäsentä, Näistä noin neljäsosa on Iittiläisiä, muut jäsenet ovat Kouvolasta, Lahdesta sekä pääkaupunkiseudulta. Junioreita on n 100. 

Juhlavuoden toiminnaksi olemme suunnitelleet seuraavia tapahtumia: 

Juhlakilpailu jäsenille 22.5.2021:  Kilpailumaksu on ilmainen jäsenille. Kilpailussa pelataan tavanomaisten miesten ja naisten sarjojen lisäksi myös uutena kilpailuna sarja aloitteleville pelaajille, eli tasoituksilla 36 -54 pelaaville, joille ei kilpailuja yleensä ole tarjolla.  Kolmasosa seuran jäsenistä pelaa tässä tasoitusryhmässä ja tarkoitus näin saada kilpailuihin mukaan uusia pelaajia. Jos tällä sarjalla saadaan aktivoitua uusia pelaajia, voidaan sarjaa jatkossa pelata muidenkin kilpailujen yhteydessä.

Aloittelijoiden pelikierrokset: Alkukesästä ensimmäisten green card- kurssien jälkeen on tarkoitus järjestää ilmainen pelikierros ( 9 R ) kurssin suorittaneille ja muillekin aloitteleville pelaajille ( hcp 54 ). Pelikierroksen aluksi voidaan antaa ohjeita sujuvasta ja turvallisesta pelaamisesta. Jokaiseen peliryhmään on tarkoitus saada mukaan oppaaksi kokenut pelaaja. Jos pelikierrokselle on halukkaita osallistujia ja ohjaajia voidaan aloittelijoiden pelikierros uusia kesän aikana.

Junnutoiminta: Tänä vuonna saadaan käyntiin junnujen ilmaiset harjoitukset jo alkukesästä lähtien. Siitä iso kiitos meidän vapaaehtoisille junnuvetäjillemme. Tänäkin vuonna toteutuu junnujen ilmaiset pelikierrokset GKS-kentillä.  Iitissä junnuille ilmainen pelipäivä on 26.7. Iitissä pelataan tänä vuonna myös junnujen Future Tour kilpailut.  Junnujen ilmaiset harjoitukset ja pelikierrokset GKS-kentillä sekä seuran edullinen jäsenmaksu on kädenojennus seuran juniorijäsenille, käyttäkää edut hyväksenne.

Senioritoiminta:  Seuran seniorit on tarkoitus kutsua kakkukahvitilaisuuteen, jossa seura ja yhtiö kertovat kuulumiset, kartoitetaan senioreiden toiveita toiminnan suhteen sekä vapaata seurustelua.  Ennen tai jälkeen tilaisuuden voivat halukkaat kiertää pelikierroksen. Mutta tilaisuuteen voi tulla vain tapaamaan muita seuran jäseniä. Tällaisia tapahtumia on toivottu ja niiden tavoitteena on luoda yhteisöllisyyttä seuran jäsenten kesken.

Naisten toiminta: Myös naisille järjestetään vastanlaisia tapaamisia ja tapahtumia juhlavuoden puitteissa.  

Juhlavuoden kutsukilpailu 24.7. 2021 Kilpailu on kutsukilpailu ja siihen kutsutaan seuran ja yhtiön yhteistyökumppaneita sekä naapuriseurojen, Golfliiton ja seniorigolfin edustajia.  Tilaisuuden tarkoituksena verkostoitua ja siten mahdollistaa seurojen välinen yhteistyö ja yhteisten tapahtumien kehittäminen, mikä pitkällä tähtäimellä on kaikkien meidän nykyisten ja myös uusien tulevien golffareiden etu.

Näin juhlavuonnakin meidän tulee kääntää katsetta tulevaisuuteen. Millaisessa golfseurassa haluamme olla mukana kymmenen vuoden kuluttua. Golfseurankin täytyy uudistua ja kehittyä ajan mukana. Uudistuksia tarvitaan, mutta millaisia. Tulevan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen tarvitaan kaikkien seuran jäsenten apua ja tukea.

HYVÄÄ ALKAVAA JUHLAKAUTTA!

Pekka Karvonen
Iitin Golfseuran ry puheenjohtaja