LIITY JÄSENEKSI

Iitin Golfseura Ry
SEURATUNNUS fi-105


Edullisen mukavat ensiaskeleet

Iitin Golfseura ry edistää golfin pelaamista lähiseudulla ja haluaa tehdä uusien harrastajien lajin pariin tulemisen helpoksi.

Seura on perustettu toukokuussa 2001. Seuran kotikenttänä on Iitin Golf Oy:n omistama Niskaportin 18-väyläinen osakaskenttä. Kenttä sijaitsee hienossa maaseutumiljöössä Urajärven ja Kymijoen välissä Iitin kirkonkylässä. 

Seuran jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 650 jäsentä.  Jäsenet ovat pääosin Iitistä, Kouvolasta, Lahden seudulta ja Pääkaupunkiseudulta. 

Seura tarjoaa jäsenilleen mukavaa yhdessäoloa, kilpailuja, valmennusta ja talkootoimintaa.  Iitin Golfseura ry haluaa tehdä myös uusien harrastajien lajiin tutustumisen helpoksi.

Golf on hyvää kuntoliikuntaa ja lisää fyysistä ja henkistä vireyttä.  Tervetuloa mukaan terveellisen ja mukavan harrastuksen pariin. 

Kenttä avataan keväällä säästä riippuen huhti- toukokuun vaihteessa. Tule keväällä kentälle tutustumaan lajiin.  Seuran tapahtumista, alkeiskursseista ja muusta toiminnasta saat lisätietoja kevään aikana seuran nettisivuiltamme.

Lisätietoja saat seuran puheenjohtajalta (Pekka Karvonen, puh. 0400 848 044) tai seuran sihteeriltä (Birgitta Siikaluoma,  puh. 0400 556 765).

LIITY JÄSENEKSI

Täytä jäsenhakemus tästä.

Rekisteriseloste löytyy tästä.

Jäsenmaksu Hinta Liittymismaksu
Aikuinen 90,00€ Ei liittymismaksua
Juniori (alle 21v) 20,00€ Ei liittymismaksua
Kannatusjäsen 100,00€ Ei liittymismaksua

Iitin Golfseura tarjoaa jäsenilleen seuraavat palvelut:

  • Jäsentietojen ja tasoitusjärjestelmän ylläpito (sähköinen jäsen- ja tasoituskortti)
  • Golf CameBookin palvelut
  • Golfliiton tapaturma- ja vastuuvakuutus
  • Golflehti
  • Osanotto-oikeus seuran järjestämiin kilpailuihin, harjoituksiin ja tapahtumiin
  • Päätösvalta seuran kokouksissa

Mikäli päätät erota Iitin Golfseura ry:stä, ilmoita erostasi sähköpostitse osoitteeseen: caddiemaster@iittigolf.com

GOLFARIN VAKUUTUSTURVA

Golf on tutkitusti turvallinen harrastus – tuhatta pelituntia kohti sattuu vain 0,3 loukkaantumista.

Golfarin jäsenmaksuun kuuluvat vakuutukset sisältävät sekä tapaturma- että vastuuvakuutuksen. Molemmat ovat voimassa kaikkialla maailmassa.

Golfarin vakuutusturva toimintaohjeet

Seuran tiedotteet


 

20-v Shoot Out /tulokset

Iitin Golfseuran 20-vuotis Shoot Out -kilpailu pelattiin eilen maanantaina 7.6. Niskaportin kentällä. Mukana oli 10 osanottajaa, jotka mittelöivät lp scratch shoot outissa. Ohessa tulokset - onnea voittajalle & kiitos kaikille osallistuneille!

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 8.6.2021

Illanvirkut tulokset /palkinnot

Perjantaina 28.5. Niskaportissa pelattiin Illanvirkut Open, bestball-paripeli. Aluksi melko mukava keli kääntyi sateiseksi, mutta onneksi sade ei ihan koko kilpailuiltaa kestänyt.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 31.5.2021

GKS Kilpailut 2021!

Aikaisempina vuosina GKS kenttien yhteiset kilpailut ovat olleet suunnattu kenttien osakkaille. Jatkossa GKS kilpailut ovat avoimia kaikille!

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 30.5.2021

Seuran kevätkokous 16. kesäkuuta

IGS:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään ke 16.6.2021 klo 18:00 klubilla, Niskaportissa. Kokouksessa käsitellään IGS:n toimintasäännön 10 §:ssä määrätyt asiat sekä seuran A-osakkeiden muunto B-osakkeiksi.

Lue lisää

Iitin Golfseura ry | 24.5.2021

1 2 3 4 5 &ellip; 10

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.