Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

Par 3 harjoituskenttä


Iitti Golf Bogey on golfkeskus lähellä ihmistä. Se on ennakkoluuloton ja avoin harrastuskeskus, jonne aloittelijankin on helppo tulla. Bogeylla vallitsee rento ja avoin ilmapiiri – täällä harrastaminen on hauskaa ajanvietettä ja mukavaa harjoittelua.

Bogey tavoittaa niin yksityiset kuin ryhmätkin, jotka haluavat aloittaa golfharrastuksen ilman suuria rahallisia panostuksia. Tullessaan pelaamaan pelaajan ei välttämättä tarvitse omistaa edes harrastusvälineitä, green cardista puhumattakaan. Vuokrabägit ja -mailat ovat lainattavissa klubikioskin ollessa avoinna.

Hinnasto

Ajanvaraus

Toivomme, että suoritat ajanvarauksen ja pelimaksun suoraan bogey.fi -palvelussa. Caddiemasterpalvelut ovat avoinna IittiGolfin Bogeyn klubikioskin (Kouvolassa) ja Niskaportin klubikahvilan (Iitissä) aukioloaikoina.

Alueella on videovalvonta. Kentällä suoritetaan pistotarkastuksia, luvattomista kierroksista veloitetaan tarkastusmaksu.

 

golf 14Golf 4Golf 3Golf 2

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.