Huomio
Maanantaista 18.lokakuuta alkaen Iitti Golfin toimisto palvelee klo 10-14.

Kurssin jälkeen


Kun golfkärpänen on puraissut, on aika pohtia, mikä on itselle sopiva tapa jatkaa harrastusta. Ensimmäinen askel aktiivisempaan golfin harrastamiseen on liittyä jäsenseuraan.

Liity Iitin Golfseuran jäseneksi tästä

Iitin Golfseuran jäsenpalvelut

  • jäsentietojen ja tasoitusjärjestelmän ylläpito ( NextGolf )
  • sähköinen jäsen- ja tasoituskortti ( eBirdie )
  • Golf CameBookin palvelut
  • Golfliiton tapaturma- ja vastuuvakuutus
  • Golflehti
  • osanotto-oikeus seuran järjestämiin kilpailuihin, harjoituksiin ja tapahtumiin
  • päätösvalta seuran kokouksissa

Tervetuloa klubille

Klubilta saat kaiken avun harrastuksesi tueksi. Me caddiemasterit mielellämme neuvomme ja autamme kaikessa golfiin liittyvissä asioissa. Tule käymään, kysy sähköpostilla caddiemaster@iittigolf.com tai soita 029 1700757 (44 sent/min +ppm). Saa meitä tulla moikkaamaan muuten vaankin!

HarjoitteluA ja pelaamista

Tutut harjoitusalueet ovat edelleen vapaassa käytössäsi.

Lisäksi voit nyt harjoitella pelaamista täyden väylän kentällämme. Kentälle varataan aina ennen kierrosta lähtöaika/tiiaika. Kätevimmin se onnistuu sähköisesti omassa Nexgolf -ajanvarauksessa.

Siirry jäsen ajanvaraukseen

Ajanvaraukseen osoite on https://igs.nexgolf.fi Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jäsennumerosi on toimitettu seuran liittymisilmoituksen paluusähköpostissa. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin. Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim.

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti:
Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 ---> MaMe01
Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Lataa tästä Nexgolf -mobiilisovellus

Google Play (Android)

App Store (iOS)

Lataa tästä eBirdie -sovellus (jäsenkortti)

Google Play (Android)

App Store (iOS)

tai Golf GameBook -sovellus

Google Play (Android)

App Store (iOS)

Tiiaika ajanvaraus käytännöt kannattaa tarkistaa aina kenttäkohtaisesti. Pääsääntöisesti on olemassa kaksi erilaista jäsenrekisteri/ajanvaraus –järjestelmää; Nexgolf tai Golfbox. Omilla Nexgolf tunnuksilla pääset varaamaan ajan helposti kaikille Nexgolf kentille. Gofbox -järjestelmää käyttäville kentille täytyy varaus tehdä kirjautumalla Golfboxiin.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, saat uutiskirjeemme ajoittain sähköpostiisi. Se on täysin ilmainen ja voit perua tilauksen halutessasi.